Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


Accuvix V20 Prestige

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

A minden képzeletet felülmúló 3D/4D technika

Accuvix V20 csúcskategóriás 3D / 4D ultrahang készülék

A ‘Prestige’ ultrahang képalkotó rendszer a MEDISON több, mint egy évtizedes 3D/4D technológiai fejlesztő tevékenységének csúcspontját jelenti. Átörökítve az ACCUVIX termékcsalád 3D/4D technológiájának és diagnosztikai alkalmazásainak tradicionális erősségeit a ’Prestige’ egyedülálló volumen akvizíciós technológiájával, gyorsabb és kifinomultabb operációs rendszerével és kivételesen sokoldalú képfeldolgozási teljesítményével új mércét állít a 3D/4D képalkotásban.

Fedezze fel az új ‘Prestige’ rendszert és a minden képzeletet felülmúló 3D/4D technika világát.

Jellemzők  & Előnyök

Forradalmi 3D/4D képalkotás:

Multi Volume Slice™

(Többszörös Volumen Metszetanalízis)

A Multi Volume Slice™ eljárás valóban forradalmasítja a 3D/4D képalkotást azáltal, hogy a vizsgáló egyetlen leképezéssel egyidejűleg hét különböző volumen felvételt tud készíteni. A többszörös – élő, realtime módban is alkalmazható – rekontstrukció számos egyidejű megjelenítési lehetőséget kínál, pl. a Felületi módot a magzati állkapocs, szájpadlás, orr és ajkak  gyors diagnosztikájához, a Maximum módot olyan csontozati rendellenességek ránézésre történő felisméréséhez, mint pl. a spina bifida, kyphosis és scoliosis. Minden egyes volumen ablak teljes képként  ismételten rekonstruálható, a 3D/4D Felületi mód során a volumen sorozatból az optimális ablak kiválasztható.  A többszörös volumen metszetanalízis segítségével a gyakorlott felhasználó csökkentheti a 3D/4D vizsgálat időtartamát, könnyebben - jobb minőségű felvételeket készíthet és javíthatja a diagnosztikai  biztonságot.

Multi Volume Slice képalkotás - Többszörös Volumen MetszetanalízisMulti Volume Slice képalkotás 4dimenziós képe

Mirror View™

(Tükörnézet)

A Mirror View™ egyidejűleg egy képernyőn ábrázolja a volumen jobb, bal és felülnézeti képét a magzati gerinc, arc és rendellenességek könnyebb és pontosabb diagnózisa érdekében.  Olyan jellegzetességek, mint a magzati szájpad átfogóan értékelhető az arcfelszín (baloldali nézet) a primér szájpad, az ellenoldali (jobb nézet) a szekunder szájpad  és a „tilt and scroll”, azaz „billent és görget” módszer (centrális nézet) a primér és a szekunder szájpad egymás melletti, side-by-side megjelenítése révén. A Tükörnézet felbecsülhetetlen értékű eszköz a kéz és láb malformációk diagnózisában is.

Magzat fejének képe Mirror View (tükörnézet) képalkotással

Multi-OVIX™

(Oblique View eXtended  = Kibővített Ívmetszeti Nézet)

A Multi-OVIX™ alkalmazás használatával a 3D volumen korlátlan metszeti megjelenítése és a kinyerhető információ maximalizálása, a képminőség optimalizálása érhető el növelve a magzati agy, gerinc, arc és has diagnózisának biztonságát. Egy képernyőn egyidejűleg kettő, hat vagy akár kilenc  volumen is analizálható. A 3D adatmennyiség e módon történő megjelenítése révén a vizuális vizsgálat teljes értékűvé,  a szervek és a vizsgált területen belüli környezetük kapcsolata világosan  érthetővé válik.

Multi-OVIX képalkotás képe  Magzati gerinc képe Multi-OVIX módban

Egyszerűbb 3D/4D leképezés:

Gyorsabb képkezelés 3D OH™

(Orientation Help = 3D Tájékozódási Segédlet)

A 3D OH™ egy érintésre áttekinthetővé teszi a 3D volumenben elfoglalt aktuális pozíciót. Az „on screen”, azaz a képernyőn látható ’M’ marker egy általános referencia pontként korrelál a fejen található jelzéssel, míg nyilak jelzik, hogy a fejet a felhasználó milyen irányban mozgatja.

3D OH - 3D tájékozódási segéd képe 3D OH -  3D tájékozódási segéd képe

Full Zoom™

A Full Zoom™ csökkenti a szem igénybevételét, megerőltetését és növeli a diagnosztikus biztonságot azáltal, hogy a 19” –os  monitoron  a 3D kép maximális méretben, képminőségromlás nélkül ábrázolódik.

Teljes képernyős 4D ultrahang kép

ROI Single Control (Egyműveletes ablakállítás) Az egyműveletes ablakállítás a 3D volumenen belül egy választott területre történő gyors fókuszálást tesz lehetővé négy flexibilis vezérlő gomb segítségével. Tízszer gyorsabb képfeldolgozás Az új 3D MXI™ platform jelentősen gyorsabb 3D/4D képfeldolgozása révén kifinomult rekonstrukciót és felgyorsult munkavégzést  biztosít, valamint kiküszöböli a megterhelő műveleti várakozást, időbeli csúszásokat.

3D MXI™ - A 3D/4D képalkotás jövője a jelenben

A 3D MXI™ a ’Prestige’ szívében rejtőző innovatív, úttörő 3D képfeldolgozó technológia. Átfogó szolgáltatásai – beleértve a Multi Volume Slice™ (Többszörös Volumen Metszetanalízis), Mirror View™ (Tükörnézet), Multi-OVIX™ (Kibővített Ívmetszeti Nézet) és 3D OH™ (3D Tájékozódási Segédlet) eszközöket – páratlanul könnyű, gyors és pontos 3D képábrázolást, vizsgálatot és diagnózist tesznek lehetővé. Akár klinikai, akár kutatási célú alkalmazásról van szó, a 3D MXI™ forradalmi technológiája jelentősen megnöveli a diagnózis pontosságát és megbízhatóságát.  

Optimalizált Klinikai Munkafolyamat

A ‘Prestige’ optimális felhasználói komfortot és hatékony munkafolyamatot biztosít. A  19 ”-os, 360°-ban körbeforgatható, dönthető, szabályozható magasságú monitor és az ergonómikusan állítható konzol révén a  ’Prestige’ még a legigényesebb kezelő elvárásait  és a legszélesebb körű alkalmazások követelményeit is teljesíti. Testreszabható funkciók, intuitív interfész és a kiemelkedően hasznos post analízis eszközök (pl. tárolt képek utólagos állítása, mérési lehetősége) teszik a munkafolyamatot és az adat menedzsmentet egyedülállóan hatékonnyá.

Prémium KivitelAccuvix V20 Prestige 4d ultrahang készülék teljesen körbeforgatható monitorral

19”-os nagyfelbontású (LCD)lapmonitor
A ‘Prestige’ 19”-os nagyfelbontású flat screen monitora a képanyag kényelmes, maximalizált méretben történő áttekintését és a szem kímélését teszi lehetővé.

360 fokban elforgatható, állítható magasságú monitor tartókar
A teljes mértékben flexibilis monitor kar megkönnyíti a képek bármely szögből és a fő konzoltól független helyzetből való megtekintését. Ez mind a vizsgáló, mind a páciens számára maximális kényelmet biztosít.

Ergonómikus vezérlőpult
A ’Prestige’ ergonómikus vezérlőpultja csökkenti a felhasználói streszt és a kéz köré csoportosított kulcsfunkciók révén felgyorsítja a munkafolyamatot.

Billentyűzet háttérvilágítással
Az új háttérmegvilágított klaviatúra a képek megtekintéséhez szükséges minimális megvilágítás mellett is gyors és pontos adatbevitelt tesz lehetővé.

Halk szellőzés
Optimális hűtésrendszerének köszönhetően a ‘Prestige’ szinte teljes csendben működik kényelmes környezetet biztosítva mind a vizsgáló, mind a páciens számára.

Accuvix V20 Prestige készülék konzoljának képei

Optimális Munkafolyamati és Post Analízis Eszközök


QuickScan™  (Egygombos képoptimalizálás)
A QuickScan™ a kulcsfontosságú képállítási paraméterek egy gombnyomásra történő optimalizálása révén maximalizálja a munkafolyamat hatékonyságát.

Teljes mértékben testre szabható funkciók
A 10”-os  color touch-screen érintőpaneles menüvezérlés folyamatos hozzáférést biztosít a ’Prestige’ teljes mértékben egyéni igényekre szabható menürendszeréhez, lehetővé téve az adatok egyéni felhasználók igényei szerinti szervezését és mentését ill. előre beállított vizsgálati paraméterek mentését és betöltését. A leggyakrabban használt mérések a kényelmes és hatékony munkafolyamat érdekében testreszabható mérőtáblákba csoportosíthatók. A testábra eszköz piktogramjai a könnyű hozzáférés és a gyors munka céljából egyéni igényekre szabott bodymarker táblákba válogathatók össze. A konzolon két felhasználó által definiált gomb szolgál a gyakran használt funkciókhoz való direkt, egyszeri érintéssel történő hozzáféréshez. A 3D Térkép (3D Map) a 3D eszköztárat az érintő panelen közvetlenül és teljes mértékben egyszeri ujjérintéssel teszi vezérelhetővé.

Post analízis eszközökEgyszerűen DICOM, PACS rendszerbe integrálható készülék
A ‘Prestige’  a MEDISON robusztus SonoView™ szoftvere segítségével a képadatok, mérések és annotációk utólagos analízisének, háttérmentésének (backup), nyomtatási és export feladatok kivitelezésének maximális kontrollját biztosítja. A ’Prestige’ teljes mértékben DICOM kompatibilis, PACS és más kép menedzsment rendszerekhez illeszthető, a vizsgálati ütemezés és leletezés tekintetében biztosítja az információ megosztást.

 

 

Prémium szintű Funkcionalitás

A széles dinamikai tartomány, a szofisztikált képfeldolgozó technológia és az automatizált diagnosztikai eszközök kombinációja biztosítja a ’Prestige’ kiemelkedő képminőségét és fejlett funkcionalitását. Mind szülészeti, nőgyógyászati, mind általános célú ultrahang alkalmazás mellett a ’Prestige’ megnövelt diagnosztikus pontosságot és biztonságot jelent a felhasználó számára. 4d ultrahang vizsgálat képe az Accuvix V20 3D/4D ultrahang készülékkel Prémium Osztályú Vizsgáló Fejek A 'Prestige' új lineáris, convex, phased array és 3D fejei tűéles, kristálytiszta képet szolgáltatnak és növelik a diagnosztikai biztonságot. Míg a kívánt alkalmazáshoz rendelt diagnosztikai transducerek prémium képminőséget és fejlett technikai specifikációt nyújtanak, addig a kompakt kivitel és a könnyebb súly bármely terület kényelmes leképezését teszi lehetővé kezelőjének.

Accuvix V20 Prestige ultrahang készülék 2D, 3D, 4D prémium vizsgálófejei

Kiterjesztett és Automatizált Diagnosztikus Eszközök

DMR+™ (DynamicMR)

A szürkeskála felbontás látványos kiterjesztésére tervezett DMR+™ (DynamicMR) funkció alkalmazása javítja a határfelületek kontúrkiemelését és a kontraszt felbontást miközben eliminálja a szemcsézettségi műtermékeket. A DMR+™ különösen hasznos a szülészeti, kismedencei és hasi anatómia részletekbe menő értékelésénél.

 Magzati szív négyüregi metszeti (2D) képe 

Auto IMT™(Auto Intima Media Thickness)

Az Auto IMT™ szolgáltatás a stroke és a szívroham kockázatának korai diagnózisa érdekében felgyorsítja a Carotis Communis IMT mérését.

Automatikus Intima Média vastagság mérés ultrahang képe 

Panoramic (Panoráma képalkotás)

A Panoráma képalkotás lehetővé teszi a fej látóterét meghaladó területek kiterjesztett leképezését egy automatikusan megjelenített panoráma kép formájában. A Panoráma Képalkotás segítségével convex és lineáris fejek által ívelt, anguláris metszetek is készíthetők.

Panoráma képalkotás 2D metszeti képe

Azok a 4D ultrahang rendelők, ahol Accuvix V20 típusú ultrahang készülékkel dolgoznak.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite