Samsung Medison számítógépes szoftverek


3DXI program PC-re

Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

3DXI - program PC-re

3D XI PC Viewer - (3D XI program
személyi számítógépre)

60 napos próbaverzió

 

(A letölthető program a 3D eXtended Imaging program PC-s verziójának 60 napig szabadon használható verzióját tartalmazza. A program a 60 nap letelte után nem fog elindulni.)

3DXI PC Viewer PC-re
60 napos próbaverzió letöltése

A program teljes verziója megvásárolható a Sonarmed Kft.-nél. Kérje ajánlatunkat.

Esetek a program megismeréséhez:

 

Kismamáknak és kispapáknak: Fenti 3DXI PC Viewer program inkább a CT-szerű, tudományos munkát segítő program. A magzatról készült 3D felvételek térbeli megjelenítésére és a 4D CINE "videók" megjelenítésére használja inkább a másik szoftverünket: A SonoView Pro PC-re készített program 60 napos próbaverziója. Mindkét program teljes verziója megvásárolható a Sonarmed Kft.-nél.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite