Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


Samsung HM70A

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

A minőség, mely mindenhová elkísér

A legfrissebb képalkotó technológiák beépítve egyetlen kompakt készülékbe, az új Samsung HM70A annak az orvosnak és a szonográfusnak a tökéletes választása, aki kiváló klinikai pontosságot és betegellátást akar biztosítani, bárhol is legyenek éppen.

Szerezze be a legjobb képminőséget és méretet

Hybrid Beamforming képalkotás

UGEO HM70A ultrahang készülék hybrid beamforming képalkotással

Ezzel a fejlett technológiával, amelynél az adatfeldolgozás sokkal gyorsabban és pontosabban történik az optimalizálásnak köszönhetően, lehetővé válik a mélyebb és részletesebb leképezés a magasabb energiakimenet által. A technológia kombinálja az optimális 2D és színes képminőséget a gyors képfrissítési frekvenciával.

S-Flow™

UGEO HM70A hordozható ultrahang készülék

Az S-Flow™ egy innovatív, nagyon érzékeny színes doppler, amely képes megjeleníteni a különösen nehezen vizsgálható perifériás erek áramlásait is.

Needle Mate™

A Needle Mate™ alkalmazás tűhegy pontossággal jelöli a tű optimális helyét, amikor az orvos beavatkozást hajt végre. Ez az innovatív technológia nagyban segíti az orvosi eljárásokat beleértve az idegi blokkokat a helyi érzéstelenítésnél, és az erek eltalálásánál. 

Egykristályos vizsgálófej technológia

Az egyetlen kristály (Single crystal) javítja a vizsgálófejek sávszélességét és érzékenységét. A nagyobb sávszélesség javítja a felbontást és a leképezési mélységet, és a technológia nagyobb érzékenysége segíti a kis véráramlások vizsgálatát.


Végezze a vizsgálatokat sokkal egyszerűbben és termelékenyebben a hasznos funkcióknak köszönhetően

Teljes képernyős üzemmód

Teljes képernyős ultrahang kép megjelenítési mód

A felhasználó egyetlen érintéssel kinagyíthatja a teljes képernyőre a hasznos képterületet, optimalizálva a képet a felhasználói elemzéshez. A felhasználó számos képalkotási paramétert módosíthat a teljes képernyős mód használata közben is.

Elasztográfia (ElastoScan™)

Elasztográfia

A rosszindulatú daganatos elváltozások felderítését szolgálja és a szövetekről funkcionális információkat nyújt. Az  ElastoScan™ strain képalkotó technológiát használ, ami színtérkép színeivel jeleníti meg a szöveti elmozdulás mértékét. Így a felhasználók számos hasznos információhoz jutnak a szövetek merevségéről, ami nem volt elérhető a hagyományos vizsgálatoknál tapintás nélkül.

4D és 3D XI™

3DXI képalkotás

Felszerelték 4D és 3D XI™ technikával, az Samsung HM70A ultrahang készüléket egyaránt használhatja a magzat arcának megjelenítésére és 3D/4D vizsgálati képalkotásra is. A 3D XI™ technika biztosítja a 3D/4D volume adatmanipulálás egyszerű vezérlésével a maximális diagnosztikai pontosságot.

HD Volume Imaging™ - nagyfelbontású képalkotás

HD Volume Imaging - nagyfelbontású képalkotás

A 3D adatokból a nem kívánatos szemcsézettség és zajok eltüntetésére szolgáló szűrők használatával az élek és kisebb struktúrák láthatósága javul, a HDVI™ gyorsan kiváló képeket eredményez egyetlen gombnyomással. 


Fokozza a klinikai hatékonyságot több páciens gyorsabb vizsgálatával

Gyors bekapcsolás

Hordozható ultrahang készülék gyors bekapcsolási idővel

Az SSD technológia lehetővé teszi a 60 másodperces bekapcsolási időt a teljesen kikapcsolt állapotból, és a 10 ~ 20 másodperceset az alvó állapotból. A felhasználó állíthatja be, hogy a készülék a monitor felnyitásával vagy a bekapcsoló gombbal legyen-e felébreszthető.

HD ADVR™ - nagyfelbontású videófelvétel

HD ADVR - nagyfelbontású ultrahang videófelvétel

A beépített DVD (720 x 480) és USB (Full HD 1920 x 1080) technológia lehetővé teszi a leképezést és a vizsgálat rögzítését egyszerre. A felvételek hagyományos DVD, USB vagy MPEG fájl formátumban készülnek, és így a felhasználó később ismételten megnézheti a felvételt a tünetek felülvizsgálatához.

Auto IMT™ - automatikus IMT-mérés

Automatikus IMT-mérés - hordozható ultrahang készülék

Ez a jellemző lehetővé teszi a carotid artéria Intima-Media vastagságának (Intima-Media Thickness / IMT) automatikus mérését a stroke és a szívinfaktus kockázatának korai diagnózisához.


Páratlan használhatóság a képalkotási kényelemért

Páratlan ergonómikus kialakítás a képalkotási kényelemértRégi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite