Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


Accuvix V10

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

Megérkezett a legújabb ACCUVIX generáció

Accuvix V10 ultrahang készülék

ACCUVIX V10

A megbízható diagnózis felállításához elengedhetetlen a kiemelkedő kontraszt és élesség az ultrahang képek előállítása során – ez a kihívás volt a hajtóerő az új Accuvix V10 fejlesztése során.

Az eredmény magáért beszél:

A nagyfelbontású 17"-os vagy 19" lapos képernyővel és az iránymutató 2D-, 3D- és 4D-ultrahang technológiákkal mint a DynamicMR™, SRF (Speckle Reduction Filter)™, 3DXI™ vagy a VOCAL™- (automatikus térfogatszámítás) az ACCUVIX V10 kristálytiszta ultrahang képet és precíz kiértékelést biztosít.

Az Innovatív Prémium technológiák, nagyteljesítményű funkciók és a modern, ergonómikus dizájn minden szakterület számára tökéletes diagnosztikai környezetet teremtenek és ezáltal az Accuvix V10 készüléket az osztálya legtermelékenyebb, legjövedelmezőbb és leggazdaságosabb  ultrahang készülékévé teszi.

 

Kristálytiszta


Hatékony

  • QuickScan™: teljesen automatikus képoptimalizálás egyetlen gombnyomásra
  • Post Measurement: utólagos mérés és elemzés lehetősége a korábban tárolt képeken
  • Post Processing: számos képfeldolgozási és mérési funkció
  • Pointer Function: A tárolt képek megjelenítése és mérése vizsgálat közben
  • Quad-Imaging: megjelenítés és vizsgálat négyosztatú képernyőn
  • SonoView II™ : nagyteljesítményű képarchivációs szoftver
  • DICOM és DICOM SR opciók a rendelő számítógéprendszeréhez illesztéshez


Modern

Az Accuvix V10 modern dizájnja nemcsak jó megjelenést, hanem ergonómikus és kényelmes használatot biztosít nagy páciensszámú gazdaságos működés esetén is.


XI VOCAL szoftver opció az Accuvix V20 3D / 4D ultrahang készülékhez       3DXI szoftver opció az Accuvix V20 3D / 4D ultrahang készülékhez      Dynamic MR képjavító szoftver opció az Accuvix V20 3D / 4D ultrahang készülékhez


Azok a 4D ultrahang rendelők, ahol Accuvix V10 típusú ultrahang készülékkel dolgoznak.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite