Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


Accuvix XQ

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

Medison Accuvix XQ Prémium kategóriájú 3D/ 4D ultrahang készülék  Az Accuvix XQ - a 3D, 4D ultrahangok piacán vezető Medison új premium 3D, 4D osztályú készülékcsaládjának "zászlóshajója" - üdvözli Önt! A kompromisszumok nélküli real-time 2D, 3D és 4D ultrahang képalkotásra tervezett Accuvix XQ újrafogalmazza a state-of-the-art definícióját a kvantitatív ultrahang-diagnosztika területén, új mérce a klinikai alkalmazások számára, kivételes minőség minden dimenzióban.

Kivételes pontosság

Medison Accuvix XQ Color / Power / Pulzus Doppleres 3D, 4D ultrahang készülékCsak minőségi technológia képes minőségi teljesítményre. Az Accuvix XQ innovatív eljárásai - a Full SpectrumTM Frequency Compounding ( teljes spektrumú frekvencia elegyítés ), Elasto-ScanTM elastographia - révén különlegesen nagy kontraszt, felbontás és szenzitivitás érhető el. E technológiák alkalmazása eddig még nem tapasztalt precizitást és megbízhatóságot nyújt diagnózisa számára.

Kivételes felbontás

A Real-time 3D (4D) ultrahang rendszereket gyakran éri a vád, hogy csak bájos babaarcok felületi rekonstrukciójára alkalmasak. Az Accuvix XQ legújabb generációs Live 3DTM és Optimal Volume ResolutionTM képalkotó technológiáinak segítségével a real-time rekonstruált anatómiai volument meggyőzően nagy felbontásban ábrázolja. E technológiák pontos, kvantifikálható klinikai adatokat szolgáltatnak, az Ön diagnózisát a megbízhatóság új, magasabb dimenziójába emelve.

Kivételes hatékonyság

A közmegegyezéses bölcsesség azt sugallja, hogy nagyobb képalkotó teljesítmény nagyobb bonyolultságot jelent. Az Accuvix XQ magában egyesíti a világ legfejlettebb 3D ultrahang jellemzőit a meglepően kezelőbarát rendszerfelépítéssel. Az intuitív vezérlőfelület kialakítástól az iparág első 3D Smart Controller eszközéig és hatékony SonoViewTM képmenedzsment hátteréig bezárólag e rendszert úgy tervezték, hogy alkalmazásával maximális eredményt minimális energiabefektetéssel lehessen elérni.

Kivételes illeszthetőség

A "Networking" a páciens adatkezelés újjászületésének kulcsszava. Az Accuvix XQ Windows 2000 platformra épült architektúrája a csatlakoztathatósági opciók lehető legszélesebb választékát kínálja. Legyen szó akár többkórházas PACS, vagy egyszerû irodai PC-s hálózatokról, melyek a Medison SonoViewTM Pro képmenedzsment programját futtatják, ez a rendszer simulékonyan illeszkedik bármely méretû együttműködő munkafolyamatba.

Nem bízunk semmit a képzeletére

Medison Accuvix XQ Color / Power / Pulzus Doppleres 3D, 4D ultrahang készülékBár 3D ultrahang-diagnosztikai készülékek az 1990-es évek közepétől kaphatóak, a mai napig nem teljesült olyan készülékek kifejlesztésének igénye, melyek 2D, 3D és 4D uktrahang módban egyaránt a kategória csúcsát jelentik. A közhely, hogy a real-time 3D (4D) ultrahang előnyeinek ára a gyengébb 2D felbontás és a kevesebb diagnosztikus információ, igaz volt.... Eddig a pillanatig.

Az Accuvix XQ igazi real-time 3D (4D) ultrahang teljesítményt nyújt 2D kompromisszumok nélkül. Ez az első prémium osztályú berendezés, mely olyan új képalkotó eljárásokat alkalmaz, mint a FullSpectrumTM Frequency Compounding és az ElastoScanTM elastographia. Az eredmény lélegzetelállítóan részletgazdag diagnosztikus felvételek, egyedülálló felbontás, kontraszt és szenzitivitás, a megbízhatóság új dimenziója az Ön diagnózisa számára. És semmit nem bízunk a képzeletre! Az Accuvix XQ fejlesztésének kezdettől kulcseleme olyan, legújabb generációs 3D, 4D ultrahang platform létrehozása, mely a 2D képalkotásban is új szintet képvisel. A kontraszt, felbontás és szenzitivitás hármas kritériumára fókuszálva az Accuvix XQ egy sor state-of-the-art 2D technikát mutat be, kiterjesztve a diagnosztikai ultrahang pontosságát a következő dimenzióra is.

Bemutatjuk az ElastoScanTM Elastographia alkalmazástMedison Elasztográfia működési elve

Az Accuvix XQ a világ első ultrahang-diagnosztikai készüléke, mely ezt az alkalmazást lehetővé teszi. Az elastographia egy új technika, mely más módon észrevétlen rákos tumorok és diffúz betegségek diagnosztizálását szolgálja. Működési elve, hogy a lágyabb normál szüvetek jobban deformálódnak, mint a keményebb rákos szövetek, ha külső nyomás éri őket. A szövet normál és enyhe nyomás alatt történő ultrahang vizsgálatát követően a két sonogram összevetésre kerül, melyből az Accuviy XQ egy elastogramot állít fel, ahol a lágy szövet világos, a kemény szövet sötétebb színnel ábrázolódik.

Kivételes Kontraszt

A hagyományos ultrahang képalkotásban a kontrasztfelbontás gátja a szűk sávszélesség. Az Accuvix XQ erre a kihívásra a FullSpectrumTM Imaging, a szélessávú frekvenciaelegyítés technikájával válaszol, mely többszörös frekvenciasávok ultrahang információjának kombinációjával drámaian lecsökkenti a szemcsézettséghez hasonló és más jellegű műterméekeket. Az eredmény kiváló képminőség, egyenletes kontraszt a teljes látómezőben és lényegesen jobb penetráció a nehezen vizsgálható betegek esetében.

Kivételes felbontás

A nagyfelbontású 2D képalkotás a másik terület, mely az Accuvix XQ erőssége. A nagysűrűségű lateral imaging technológia hatásosan megduplázza a felbontást, szoros együttműködésben a FINETM zajcsökkentő és élkiemelő szűrőrendszerrel, mely csökkenti a szemcsézettséget, javítja a szöveti finomelhatárolást, zoomnál megőrzi a felbontást.

Kivételes érzékenység

Az Accuvix XQ rendkívül érzékeny color Doppler és power Doppler üzemmódot biztosít nagypontosságú véráramlási és sebességi analízisekhez. Mindkét üzemmód a Medison fejlett ColorEdgeTM processing eljárását alkalmazza color és B-módú képek kifinomult ábrázolásához. A hagyományos ultrahang képalkotásban a kontrasztfelbontás gátja a szűk sávszélesség. Az Accuvix XQ erre a kihívásra a FullSpectrumTM Imaging, a szélessávú frekvenciaelegyítés technikájával válaszol, mely többszörös frekvenciasávok ultrahang információjának kombinációjával drámaian lecsökkenti a szemcsézettséghez hasonló és más jellegű műtermékeket. Az eredmény kiváló képminőség, egyenletes kontraszt a teljes látómezőben és lényegesen jobb penetráció nehezen vizsgálható betegek esetében.

A kulcsszó VOLUMEN

A Medison 1997-ben bemutatta a világ első valódi 3D platformját utat törve a Live 3DTM (4D) real-time technológiának, mely az ultrahang diagnosztikát bevezette a harmadik dimenzióba. Bár már nem a Medison az egyetlen gyártó a 3D, 4D ultrahang készülékek piacán, mégis képviseli az általa elkezdett háromdimenziós, négydimenziós fejlesztési tevékenység élvonalát. Az Accuvix XQ a 3D, 4D ultrahang evolúció jelenlegi legmagasabb szintjét testesíti meg. A Live 3DTM és Optimal Volume ResolutionTM alapú legújabb generációs rendszer különlegesen nagy volumen felbontást, egyedülálló real-time 3D navigációs lehetőséget kínál. Az Accuvix XQ szolgáltatja a legrészletgazdagabb és legprecízebb 3D, 4D ultrahang képanyagot az emberi anatómiáról, amely háromdimenziós ill. négydimenziós ultrahang segítségével valaha is készült. És az eredményként született képek a volumenek nyelvén beszélnek.

Az Accuvix XQ nyújtja a legrészletgazdagabb és legprecízebb képanyagot az emberi anatómiáról, melyet 3D, 4D ultrahanggal valaha is készítettek.

Ahogy a real-time 3D (4D) ultrahang képalkotás egyre inkább a technika fősodrába kerül, úgy nő az elvárás, hogy bájos képek, szabvány-felbontású volumen felvételek mellett az eljárást többre is lehessen használni. Az Accuvix XQ nagy felbontású és interaktivitású quantitatív volumen leképezése, ábrázolása, analízise magasra helyezi a mércét a 3D területén, így is növelve a diagnosztikai, intervenciós alkalmazások pontosságát, megbízhatóságát.

Kivételes felbontásMedison Accuvix XQ 3D, 4D ultrahang készülék

Az Accuvix XQ "motorja" a legújabb generációs Live 3DTM (=4D) Imaging és az Optimal Volume ResolutionTM technológia. Más hagyományos real-time rendszerek a felbontást feláldozzák a minél imponálóbb volumen leképezési sebesség oltárán. Az Optimal Volume ResolutionTM “Extreme” módban különleges részletgazdagságot ad, míg a volumen sebesség praktikusan elegendő bármely alkalmazáshoz. Magas (high), közép (medium), alacsony (low) felbontású beállítások választhatók lehetővé téve a vizsgáló számára, hogy maga állítsa be szakterületének megfelelően a felbontás és a leképezési sebesség optimális viszonyát.

Kivételes ábrázolás

Medison Accuvix XQ 3D, 4D ultrahang készülék, Szülészet, NõgyógyászatAz Accuvix XQ hatékony multiplanáris analízise kiteljesíti a diagnosztikus és intervenciós 3D alkalmazások lehetőségeit. A volumen információ három egyedileg navigálható 2D felvételként ábrázolódik, míg egy negyedik mező vagy egy 3D kompozit képet, vagy egy VolumeCTTM felvételt jelenít meg tetszés szerint. Mindhárom volumen mező térbeli helyzetének megfelelően látható. A negyedik mező részletesebb vizsgálat céljából egy gombnyomásra kihelyezhető a teljes képernyőre. Minden ábrázoló mód egy sor kombinálható rekonstrukciós módozatot támogat, beleértve a SeeThruTM módot, mely a 3D color vaszkuláris információt a 2D B-módú kép fölé vetítve jeleníti meg fontos anatómiai hivatkozásként.

Kivételes interaktivitás

Az Accuvix XQ feladata, hogy a 3D, 4D adatnyerést olyan interaktív módon végezze, mint egy gyors 2D leképezést. Az egyedülállóan interaktív 3D, 4D leképezés a különleges Smart Controller* vezérlésnek köszönhető, mely intuitív egykezes volumen navigációt tesz lehetővé.

Kivételes analízis

A hagyományos 2D méréseken túl az Accuvix XQ eredményesen alkalmazható 3D mérőeszközt kínál a VOCALTM üzemmód formájában. Automatizált szervspecifikus kontúr detektálási funkciója révén szervek nagypontosságú térhálós 3D ábrázolása, volumenmérése, volumenváltozások követése, ún. "shell area" kijelölésével a vaszkularizáció fokának nagypontosságú meghatározása lehetséges.

Amihez a rendszer igazodik: a munkaMedison Accuvix XQ 3D, 4D ultrahang készülék, Érintõpaneles kezelõfelület

A mai egyre költségérzékenyebb egészségügyben a hatékonyság mutatója minél több, minél magasabb minőségű klinikai felvétel egyre rövidebb idő alatt történő elkészítése. Az idő- és energiaigény növekvő kihívást jelent. Az Accuvix XQ kezelői felülete, diagnosztikai funkcionalitása testesíti meg az ergonómia fejlődésének azon eredményeit, melyek a kivételes 2D és 3D jellemzőkkel együtt valódi hátszelet adnak mindennapi termelékenységének. Az Accuvix XQ hatékonyságának titka a "külszínen" átjárható kezelőfelület, a color LCD érintőpanel navigáció, és az innovatív 3D Smart Controller*. Belül a rendszer auto képoptimalizálással, Doppler trace, valamint 3D ROI optimalizálással és hatékony kép menedzsment eszközökkel járul hozzá az Ön munkájának megkönnyítéséhez. E tulajdonságok együttesen eredményezik, hogy a munka mennyiségével együtt nő a háttértámogatás.

Accuvix XQ = kivételes 2D, 3D, 4D jellemzők + világszínvonalú termelékenység

Mit sem ér a világ legfejlettebb képalkotó technológiája olyan interfész nélkül, mely biztosítja a felhasználónak, hogy hatékonyan éljen a funkcionalitás minden előnyével. Az Accuvix XQ magában egyesíti az interfész tervezés legújabb eredményeit a diagnosztikai funkcionalitással, így Ön mind vizsgálat közben, mind follow-up analízis során a klinikai pontosságot megőrizve növelheti termelékenységét.

Kivételes ergonómia

Medison Accuvix XQ 3D, 4D ultrahang készülék, 3D mouseAz Accuvix XQ vezérlőpultja finoman körülöleli a felhasználót, így minden kezelőszerv könnyen elérhetõ. A legfontosabb funkciók logikus elrendezésben találhatók a gép jobb oldalán, a fejlett functionalitást nagy felbontású color LCD érintőpanel biztosítja szükségtelenné téve a trackball használatát navigáció közben. A fejváltás vizsgálat közben is egy érintéssel végrehajtható az öt aktív fejcsatlakozónak köszönhetően. A készülék bal felső részén található az a funkció, mely az Accuvix platform 3D, 4D ultrahang teljesítményének maximális kiaknázását teszi lehetővé használója számára. A világ első 3D Smart Controller* eszközével real-time élõ és leképezett 3D volumenek szimultán egykezes navigálása végezhetõ mindhárom tengely körül.

Kivételes funkcionalitás

Az Accuvix XQ számos olyan hatékonyságnövelő készséggel rendelkezik, mely látványosan igazolja prémium osztályú besorolását: Élő 2D és color képek egymás melletti megjelenítése Dual Live üzemmódban, vagy eltárolt cine szekvenciák paralell ábrázolása Dual Cine módban élő és mentett felvételek összehasonlító elemzése céljából, QuickScanTM intelligens auto képoptimalizálás, real-time auto trace Doppler módban, automatikus 3D ROI optimalizálás*, mind jelentős idő és energia megtakarítást eredményeznek vizsgálat közben. A SonoViewTM archivációs program egy sor visszanézeti, analizáló, networking, és archivációs szolgáltatással teszi lehetővé, hogy Ön a legtöbbet hozza ki 3D befektetéséből.

Ami a dobozon túl van: a rendszer

Kivételes 2D, 3D, 4D ultrahang jellemzőinek és hatékonyságának köszönhetően az Accuvix XQ prémium osztályú ultrahang készülékként magában is jó választás. Az Accuvix platform igazi ereje a készülék házán kívül érvényesül, ez a munkafolyamatokban, azok rendszerezésében való közreműködés. Kórházaknak az Accuvix XQ a legújabb DICOM szabványokkal való kompatibilitást, meglévő PACS infrastruktúrához tökéletes illeszkedést jelenti. Klinikák, magánpraxisok esetén az Accuvix XQ-t az opcionális SonoViewTM Pro archivációs háttérrel hálózatba kötve olyan robusztus, PACS-hoz hasonló ultrahanghálózat hozható létre, mely felvételek táv visszanézetét, analízisét, bármely modern PC-n történő archivációját biztosítja. Ez az, ami a dobozon túlmutat, ebben rejlik a rendszer ereje.

Az Accuvix platform valódi közreműködést jelent munkafolyamatai megszervezésében, rendszerezésében

A Windows 2000 PC platformra épült Accuvix XQ az iparág legszélesebb csatlakoztathatósági lehetőségeit nyújtja. A "networking" kategóriában teljeskörű DICOM 3.0 kompatibilitás biztosítja harmadik fél PACS rendszeréhez, ill. a saját SonoViewTM Pro kép menedzsment megoldáshoz való zökkenőmentes kapcsolódást. Páciens monitor láncok, printerek, külső tárolók, videorecorderek illeszthetők a rendszerhez. A szerviz területén az internet bázisú prémium vevőszolgálat a legtöbb rendszer problémára perceken belül megoldást szolgáltat.

Kivételes "Networking" jellemzők

A SonoViewTM Pro bármely modern PC-t PACS -szerű munkaállomássá változtat. Ugyanaz a funkcionalitás érhető el az íróasztalon, mint az Accuvix XQ kezelői felületen, teljeskörű 3D, 4D visszanézeti és analízis lehetőséget is beleértve. A DICOM rendszerű munkaállomás bármely DICOM kompatibilis ultrahang készülékkel kommunikál, hálózatán képek küldhetők, fogadhatók. A kollégákkal és betegekkel való konzultáció céljából az Accuvix XQ kezelõpultján külön e-mail funkció behívásával képek is továbbíthatók. És mivel a rendszer az Internet szabványok szerint kommunikál, az Accuvix XQ összekapcsolása a világ másik szegletével ugyanolyan egyszerű, mintha a szomszéd szobában működő berendezéshez csatlakozna.

Kivételes kiterjeszthetőség

A beépített DVD-író-újraíró-olvasó meghajtó és MO optikai meghajtó mellett a tökéletes digitális archiválás céjaira az Accuvix XQ PC perifériák teljes választékát támogatja. A gép hátoldalán printer, monitor, USB-bázisú külső tároló eszközök csatlakozóinak komplett sorozata található. Teljeskörű audio és video ki/bemenetek nyújtanak lehetőséget professzionális videorecorderek illesztésére, ha a vizsgálatról video felvétel készítése szükséges.

Kivételes szerviz

Ha Accuvix XQ prémium ultrahang rendszert vásárol, a géppel együtt prémium osztályú vevőszolgálatot biztosítunk. Telefonon és e-mail-en adunk Önnek technikai segítséget, információt. Legtöbb esetben a felmerülő problémákat az Internetnek köszönhetően percek alatt megoldjuk. Ugyanezen háttér révén Accuvix XQ készüléke egyszerűen, gyorsan frissíthető (update), fejleszthető (upgrade) folyamatosan igazodva a technika mindenkori élvonalához.

Megbízható diagnózis minden dimenzióban

Medison Accuvix XQ Color / Power / Pulzus Doppleres 3D, 4D ultrahang készülékKöszönjük az Accuvix XQ premium 3D, 4D ultrahang rendszernek szentelt megtisztelő figyelmét! Befejezésül, ha Ön Medison digitális ultrahang készüléket vásárol, biztos lehet benne, hogy az iparág vezető fejlesztőjének fő célja, hogy Ön a diagnosztikai ultrahang fejlődésének legújabb eredményeit hasznosíthassa munkájában. A Medison az 1980-as évek végén a PC-bázisú, all-digital beamforming rendszerű készülékek vezető gyártója, majd 1997-ben világelsőként mutatja be az első valódi real-time 3D (4D) volumenleképezésre alkalmas készüléket. A diagnosztikai képalkotás fejlesztésében játszott úttörő szerepéért a Medison 2001-ben a Frost & Sullivan Market Engineering Product Differentiation Award díját, ill. ugyancsak 2001-ben a spanyolországi Barcelonában tartott 5. Perinatológiai Világkongresszuson az Erich Saling Diploma díjat nyerte el. És most büszkén mutatjuk be Önnek Accuvix XQ készülékünket, a premium kategóriájú ultrahang rendszerek új családjának tagját, mely 2D, 3D és Live 3D (4D) teljesítményével magasra helyezi a mércét minden dimenzióban. A hagyományos ultrahang képalkotásban a kontrasztfelbontás gátja a szűk sávszélesség. Az Accuvix XQ erre a kihívásra a FullSpectrumTM Imaging, a szélessávú frekvenciaelegyítés technikájával válaszol, mely többszörös frekvenciasávok ultrahang információjának kombinációjával drámaian lecsökkenti a szemcsézettséghez hasonló és más jellegű műtermékeket. Az eredmény kiváló képminőség, egyenletes kontraszt a teljes látómezőben és lényegesen jobb penetráció nehezen vizsgálható betegek esetében.

Azok a 4D ultrahang rendelők, ahol Accuvix XQ típusú ultrahang készülékkel dolgoznak.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite