Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


MySono 201

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

Az ultrahang-diagnosztika eleganciájaMySono 201 - hordozható ultrahang készülék - fekete-fehér

A jövőt már most kezei között tarthatja. Hordozható, megfizethető és a digitális technika előnyeit bármely időben és körülmények között biztosítja az Ön számára.

MySono201 hordozható fekete-fehér ultrahang készülék

Ergonómikus kivitele, gyors beüzemelési ideje olyan felhasználóbarát szolgáltatásokat rejt magában, mint az érintő paneles menüvezérlés, lehajtható, dönthető 6.4 inch-es nagyfelbontású TFT LCD monitor. A készülékhez nagy képátmérőjű (javasolt: 12”, 15”) VHS, non-interlaced és VGA külső monitorok is csatlakoztathatók.

MySono201 fekete-feér ultrahang készülék - hordozható ultrahang
 

Multifrekvenciás vizsgáló fejek

Akár lineáris, convex vagy transvaginalis fejről van szó, mindegyik fej a rendelt frekvenciájától alacsonyabb ill. magasabb frekvencián alkalmazható aszerint, hogy mélyebb ill. felületesebb területeket kíván-e vizsgálni. A sokoldalú használhatóság mellett így csökken a pótlólagos fejek beszerzésének igénye.

ASIC technológia és digitális beamformer

A MySono 201 lelke egy ASIC (Application Specific Integrated Circuit) microprocessor, mely nagyobb testvérei digitális képalkotó képességeivel rendelkezik.

Egyéb szolgáltatások

  • Osztott képernyő
  • M-Mód
  • 32-képes Cine memória
  • 50 képes belső képmemória


Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite