Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


Accuvix A30/A35

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

Accuvix A30/A35 ultrahang készülék

Accuvix A30 ultrahang készülék elasztográfiai vizsgálatokhoz

Még pontosabb képek

A kompromisszum nélküli képminőség segíti a klinikai döntéshozatalt és csökkenti a bizonytalanságot.

Egyszerűbb használat

A széles körű automatizálás, az intuitív vezérlés és ergonómia képessé teszi a felhasználót a magasabb színtű alaposságra.

3D és 4D ultrahang készülék - Accuvix A30

Gyors hozzáférés

Az új tervezésű képalkotó eszközök és a fejlett technológiák kiváló képminőséget szolgáltatnak, miközben időt és energiát takarít meg.

Magzat realisztikus 3D képe a VSI technikával - Accuvix A30

Hibrid Beamformer képalkotás

A továbbfejlesztett hardvernek és az újonnan kifejlesztett szoftver rendszernek köszönhetően a felhasználó az adatokat sokkal pontosabban dolgozhatja fel az optimalizált folyamatok által. Ez a hibrid beamformer motor lehetővé teszi a sokkal mélyrehatóbb, és sokkal részletesebb leképezést egy magasabb energiakimenettel.

23"-os Full HD felbontású LED monitor

 

 

23"-os Full HD LED monitor

A világon az első 21,5-colos képátlójú LED ultrahang monitorának piacra bocsátásával az Accuvix A30 bemutatja a magas-szintű színes képmegjelenítést. A szélesebb képnek és a fejlett technológiának köszönhetően az Accuvix A30 fölényes felbontást biztosít.

  

EZ Exam™

Az EZ Exam™ funkció a gyakran használt vizsgálati lépéseket egyetlen, egymást követő lépéssorozattá alakítja.

EZ Exam funkció a gyorsabb és kényelmesebb vizsgálatokhoz

ADVR™

Beépített valós-idejű DVD felvétel készítése, az ADVR™ lehetővé teszi a leképezés és a felvételkészítés párhuzamos végrehajtását, és lehetővé teszi a felhasználó számára a kívánt rögzítési terület megadását.

Beépített valós-idejű DVD felvétel készítés a vizsgálatokról

Új 3D technológiák

Az új 3D technikáknak (VSI™, SFVI™FAD™, Smooth Cut™) köszönhetően a 3D képek készítése, módosítása, kezelése még látványosabb, még gyorsabb.

Új 3D technológiák - Accuvix A30

Az új FRV™ technika pedig olyan képeket jelenít meg - valósághű magzati képként - a monitoron, mintha egy kamerával néznénk meg a magzatot.

FRV™ - Realisztikus magzati ultrahang képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti kép

További esetképek megjelenítése.

 

Ultrahang rendelők Accuvix A30 ultrahang készülékkel.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite