Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


Samsung PT60A

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

Samsung PT60A - hordozható ultrahang készülék - nagy teljesítmény kompakt kivitelben

Needle Mate™

Hordozható ultrahang készülék Needle Mate technikával a biopsziás beavatkozásokhozBiopsziás beavatkozások a hordozható ultrahang készülékkel

A Needle Mate™ alkalmazás tűhegy pontossággal jelöli a tű optimális helyét, amikor az orvos különböző beavatkozásokat hajt végre. A tű egyszerű érzékelése javítja a biopszián alapuló fejlett technológiák pontosságát. Ez lehetővé teszi a gyors és pontos diagnózist az optimalizált klinikai folyamatoknál, amivel képes lesz a kezelések során a páciensek fokozott biztonságának nyújtására. Ez fokozot bizalomhoz vezet az orvossal szemben és javítja a páciens elégedettségét. 

SDMR™ - szemcsézettség szűrő

SDMR - szemcsézettség szűrő

Az SDMR™ technológia gyakorlatilag megszünteti a nemkívánatos szemcsézettséget, miközben kivételes kontrasztú felbontással és élkiemeléssel biztosítja a felülmúlhatatlan képminőséget. A Samsung innovatív képalkotó technilógiájával az Samsung PT60A a képminőség javulását szolgálja.

Spatial Compoung Image™ (SCI™)

Spatial Compound képalkotás - PT60A hordozható ultrahang készülék

A Samsung Spatial Compounding Image™ (SCI™) technikája elektronikusan szabályozza sugárnyalábok döntését. Az SCI összesíti a számos sugárnyalábot a lágyrészek lényegesen jobb síkbeli meghatározásához. A részletek jelentős javulása, a Samsung hagyományos készülékeihez viszonyítva is, biztosítja a gyors diagnózist és nagyobb pontosságot még a technikailag nehezen vizsgálható páciensek esetében is. A sokkal pontosabb eredmények a klinikai bizalom emelkedéséhez és a páciensek részére fejlettebb szolgáltatás nyújtásához vezetnek.

Teljes képernyős érintőképernyő

Az Samsung PT60A ultrahang készülék érintőképernyője rendkívül tartós, és támogatja a multi-touch módot gyorsabb reakcióidő mellett. Működtethető kesztyűben, és segíti a munka hatékonyságának javulását az intenzív osztályokon, műtőkben és a sürgősségi osztályokon.

Teljes képernyős érintőképernyő

Micro vizsgálófej csatlakozó

Hordozható ultrahang készülék micro vizsgálófej csatlakozóval

A hordozhatóság egy különösen fontos jellemző számos ultrahangos felhasználási területen, és az Samsung PT60A nem marad alul abből a szempontból sem. Az Samsung PT60A készülékkocsija 3 aktív vizsgálófejcsatlakozóval rendelkezik a még jobb használhatóság érdekében. A kis micro vizsgálófej csatlakozó több helyet hagy a készülékben található hely gazdaságos kihasználására. 

Auto IMT™ - automatikus intima-media mérés

 

Automatikus intima-media vastagság mérés

A nyaki artéria intima-media vastagságának mérése egy széles körben elterjedt, nem invazív technikájú és megfizethető módja a diagnózisnak. Az Auto IMT felhasználóbarát, state-of-the-art megoldása kimeneti értékként megjeleníti a Framingham Score, a kockázati tényező értéket és a felhasználói grafikont. Ezen kívül számos beállítás, például a Mean (átlagos), Max (maximális), Standard Deviation (normális eltérés) és Quality Index (minőségi index) mérések érhetők el egyetlen gomb megérintésével. A pontos IMT-mérések rendelkeznek azzal a potenciállal, hogy azonosítani lehessen a pácienseknél a stroke és szívbetegségek fokozott veszélyét.

Quick Scan™ - egygombos képoptimalizálás

Hordozható ultrahang készülék egygombos képoptimalizálással - Quick ScanSamsung PT60A hordozható ultrahang készülék állvánnyal

A fontos képalkotási paraméterek automatikusan optimalizálhatók a képernyő alján található gomb megérintésével, maximalizálva a vizsgálati folyamat hatékonyságát. A hatékonyság növelése lehetővé teszi, hogy a páciense számára jobb szolgáltatást, gyorsabb és pontosabb diagnózist nyújtson. Ez a megbízható és biztonságos rendszer segíti a klinikán vagy kórházban a páciens részére a kiváló tapasztalat szerzését.

Beépített akkumulátor

Hordozható Doppleres ultrahang készülékHordozható ultrahang készülék kompakt kivitelben - Samsung PT60A

A készülék beépített akkumulátorának köszönhetően tovább javítja a hordozható-ságot, mivel a két vizsgálat között egyik helységből a másikba történő átszállításkor nem szükséges a készüléket kikapcsolni.

További előnyt jelent az akkumulátoros üzem a sportrendezvényeken bekövetkezett ízületi sérülések mielőbbi gyors és pontos vizsgálatánál.

Hordozható ultrahang készülék akkumulátorral sportorvosi feladatokhoz

 Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite