Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


Samsung H60

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

Stílus és Teljesítmény

Samsung Medison UGEO H60 uh készülék

A Samsung Medison H60 készülék a magas képminőség, a pontos diagnózis, a felhasználóbarát kialakítás és a sebesség kivételes kombinációja. A H60 készülék egy 21"-os LCD monitorral rendelkezik. A kezelőpanelen egy 10"-os kapacitív érintőképernyő segíti a gyors és pontos munkát, mivel menürendszere egyedileg testreszabható. A páciensek kényelmét gélmelegítő szolgálja.

A Samsung Medison H60 típusú 2D, 3D, 4D ultrahang készüléke egyaránt kiválóan teljesít a radiológiai, általános belgyógyászati, endokrinológiai, szülészeti, nőgyógyászati, stb. vizsgálatoknál.

Hibrid képalkotás a még mélyebb és még részletgazdagabb képek érdekébenHybrid Beamforming (hibrid képalkotás)

A Hybrid képalkotás továbbfejlesztett hardvere és új szoftvere még mélyebb és részlethazdagabb leképezést tesz lehetővé. Ennek eredménye a sokkal jobb doppler teljesítmény. A Hybrid Beamforming, más néven térbeli szűrés, nagyobb rugalmasságot kínál, mint a hagyományos irányítatlan küldés és fogadás. A legfontosabb előnye, hogy képes alkalmazkodni a különböző helyzetekben kapott válaszokra, ami optimális feldolgozást tesz lehetővé. Az adatokat sokkal gyorsabban és pontosabban tudja elemezni és feldolgozni, ami gyorsabb és magabiztosabb diagnózist eredményez.

SDMR™ szemcsézettségszűrő és élkiemelő technika

SDMR™

A Samsung H60 az orvosoknak csúcstechnológiát kínál a gyors és pontos diagnosztikai eljárások által, így jelentősen javult páciensek véleménye is. Az Samsung által nyújtott innovatív SDMR™ technika javítja a 2D képminőséget a nagy felbontásnál az élkiemelés javításával és a szemcsézettség csökkentésével. A DMR Plus™ 2,2 kombinálja a Speckle Reduction Imaging-et (szemcsézetség csökkentő képalkotás) és a jobb laterális felbontást a szerveknél a pontosság növelése révén, a magabiztos diagnosztikai eredményekért.

S-Flow™

 

A Samsung H60 ötvözi a fejlett színes áramlási képalkotást és a kifinomult érzékenységi színtű irányfüggő információkat. Az S-Flow ™ felvértezi a Samsung H60-at annak képességével, hogy az alacsony sebességű véráramlást kimutassa a perifériás erekben, mint például a vese és az MCA. Az élethű hemodinamikai áramlás biztosítja a nagy érzékenységű, nagy teljesítményű Doppler teljesítményt. A Samsung H60 S-Flow™ megkönnyíti a leképezést még a technikailag nehéz diagnosztikai helyzetekben is, ami növeli a pontosságot és így jobb szolgáltatást nyújthat a betegeknek.

S-Flow™ - kíváló színes ultrahang képalkotás

...

Beam Steering

A Volume NT & IT™ a legújabb eszköz az NT (Nuchal Translucency) és IT (Intracranial Translucency) vizsgálatoknál. Ez az új innovatív technológia megkeresi a valódi mid-sagittalis síkot a 3D adathalmazban, kombinálva azt az automatikus NT és IT méréssel. A technológia megkönnyíti a mid-sagittalis sík leképezését és rögzítését az első trimeszterben az NT és IT mérés régiójának könnyebb meghatárázásához, javítva ezzel pontosságot a magzati vizsgálatok korai szakaszában.

Volume NT & IT™ - Automatikus NT/IT mérés

3D eXtended Imaging  (3D XI)

4D képalkotás

Spatial Compounding Image™ (SCI™)

Spatial Compounding Image (SCI)

A Samsung Spatial Compounding Image™ (SCI™) technikája elektronikusan szabályozza sugárnyalábok döntését. Az SCI összesíti a számos sugárnyalábot a lágyrészek lényegesen jobb síkbeli meghatározásához. A részletek jelentős javulása, a Samsung hagyományos készülékeihez viszonyítva is, biztosítja a gyors diagnózist és nagyobb pontosságot még a technikailag nehezen vizsgálható páciensek esetében is. A sokkal pontosabb eredmények a klinikai bizalom emelkedéséhez és a páciensek részére fejlettebb szolgáltatás nyújtásához vezetnek.

Quick Scan

18,5" LED monitor és érintőképernyő

Digitális TGC

Digitális TGC-állítás

A digitális TGC beállítás lehetővé teszi a felhasználó számára a képek fokozott hatékonyságú és egyszerű készítését és mentését a munka közben. A digitális TGC biztosítja az inteligens gomb elhelyezést és az intuitív használhatóságot, ami a felhasználó magabiztosságát növeli. A digitális beállítások létrehozásának és mentésének képessége a miniatűrökkel a sebesség és a rugalmasság javulását eredményezi a szervezetének klinikai eljárásainál. Az érintőképernyő időt spórol, maximalizálja a kényelmet és gyors eredményeket tesz lehetővé a diagnosztikai folyamatoknál.

Egyedileg testreszabható érintőképernyő menük

Egyedileg programozható funkciógombok

Azok a 4D ultrahang rendelők, ahol Samsung H60 típusú ultrahang készülékkel dolgoznak.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite