Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoVet 2000

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

SonoVet 2000
hordozható fekete-fehér ultrahang készülék

 

SonoVet 2000 hordozható ultrahang készülék

Az elegáns ultrahang-diagnosztika

A jövőt már most kezei között tarthatja. Hordozható, megfizethető és a digitális technika elõnyeit bármely időben és körülmények között biztosítja az Ön számára.

 

SonoVet 2000 képének megjelenítése monitorokon

Ergonómikus kivitele, gyors beüzemelési ideje olyan felhasználóbarát szolgáltatásokat rejt magában, mint az érintőpaneles menüvezérlés, lehajtható, dönthető 6.4 inch-es nagyfelbontású TFT LCD monitor. A készülékhez nagy képátmérőjű (javasolt: 12”, 15”) VHS, non-interlaced és VGA külső monitorok is csatlakoztathatók.

Multifrekvenciás vizsgáló fejek

Akár lineáris, convex vagy endocavitalis fejről van szó, mindegyik fej a rendelt frekvenciájától alacsonyabb ill. magasabb frekvencián alkalmazható aszerint, hogy mélyebb ill. felületesebb területeket kíván-e vizsgálni. A sokoldalú használhatóság mellett így csökken a pótlólagos fejek beszerzésének igénye.

ASIC technológia és digitális beamformer

A SonoVet 2000 lelke egy ASIC (Application Specific Integrated Circuit) microprocessor, mely nagyobb testvérei digitális képalkotó képességeivel rendelkezik.

Egyéb szolgáltatások

  • Osztott képernyő
  • M-Mód
  • 32-képes Cine memória
  • 50 képes belsõ képmemória
  • Smartmedia memóriaolvasó (opcionális) 
     

SonoVet 2000 vizsgálófejek

SonoVet 2000 ultrahang készülék vizsgálófejei

SonoVet 2000 műszaki adatok

full digital beamforming, 256 szürkeárnyalat, convex, microconvex, linear, endocavital multifrekvenciás fejek széles választéka, 4 pontos fókusz, 6,4"-os LCD monitor, külső VHS és VGA monitor csatlakozatási lehetőség, 32 képes CINE, B, B/B, B/M, M mód, biometriás táblák, ASIC technológia, touch-pad kezelés, Lithium Ion akku (2 óra üzem), ütés és vízálló hordtáska, Opció: 8 MB Smart Media archiváció (50 kép/lemez)


Paraméterek:


Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite