Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoAce X1

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

SonoAce X1 - portábilis fekete-fehér digitális ultrahang, digitális archivációval

 

SonoAce X1

Az első választás...

 

Bruttó (ÁFA-s) ár két fejjel most: 1.990.000,- HUF
(nettó ára: 1.566.929,- HUF)

Bemutatjuk a SonoAce X1 ultrahang készüléket, a MEDISON új kompakt méretű multidisciplináris képalkotó rendszerét.
Kompakt, portábilis és teljesértékű szülészeti/ nőgyógyászati, hasi, kis szervi, kardiológiai és urológiai mérőcsomaggal rendelkező SonoAce X1 ideális választás az első szűrő viszgálatok végrehajtására. Egyesítve a kiemelkedő képalkotást a MEDISON híres használhatóságával a SonoAce X1 kiemelkedő páciensgondozást és klinikai hatékonyságnövekedést eredményez.

Optimális képalkotás

Fekete-fehér hordozható ultrahang készülékKiváló képalkotás
A SonoAce X1 képes B-módú, B/M-módú és M-módú képek megjelenítésére Egy-/ Két-/ és Négyosztatú képernyőn is a képek optimális öszzehasonlítása és elemzése érdekében. A Négyosztatú (Quad) módban egyszerre 4 képet jelenít meg, lehetővé téve az összetett szervek vizsgálatát több szögből és az egymás melletti képek összehasonlítását több módban is.

Hathatós nagyítás (Zoom)
A SonoAce X1 hathatós nagyítási funkciója és a 2 lépéses partial nagyítás funkciók a kívánt terület részletes vizsgálatát teszik lehetővé B-módban a megnövekedett diagnosztikai pontosság érdekében.
Képek előfeldolgozási paraméterei
A SonoAce X1 kiemelkedő hatékonysággal bír az előre beállítható paraméterek széles tartománya által. Mentse el a jó minőségű képekhez gyakran használt beállításait a gomb megnyomásával.

Kiemelkedő képalkotó technológia
A teljes méretű képalkotó berendezések számára kifejlesztett advanced technológiák – beleértve a teljesen digitális képalkotást, a multifrekvenciás módot és a szöveti harmónikus képalkotást –  alkalmazása által a SonoAce X1 prémium 2D és M-módú képet állít elő valamennyi alkalmazási terület számára.

Optimális kezelés
A MEDISON ultrahang képalkotó berendezéseket mindig is az átgondolt és egyszerűen kezelhető készülékek szinonímájaként emlegették. Ez alól a SonoAce X1 készülék sem lesz kivétel. Az azonnali gyorsgomb funkcióktól az egyedivé alakítható menürendszeren át a SonoAce X1 készüléknél is felhasználóbarát kezelés volt az egyik legfőbb tervezési szempont.

A kezelőgombok ergonómikus csoportosítása

 

Egyéríntéses alkalmazások és felhasználói gombok
A SonoAce X1 kezelőpaneljén található dedikált gyorsgombok lehetővé teszik a képalkotó alkalmazások és felhasználói beállítások közötti váltást egyetlen gombnyomással a maximális hatékonyság és egyszerű használat érdekében.

Hathatós ’Rugalmas’ menük
Amikor üzemmódot vált, a SonoAce X1 rugalmas menüje automatikusan az üzemmódhoz tartozó funkciókat jeleníti meg a monitor alsó sávjában. így gyorsan és egyszerűen érheti el a menüket – például a paraméterek megváltoztatásához, a képek mentéséhez vagy nyomtatásához – a kezelőpanelen található hat dedikált funkciógomb megnyomásával a monitoron megjelenített menüfunkciók szerint.

Hordozható fekete/ fehér  ultrahang készülék

Háttérvilágított kezelőpanel
A SonoAce X1 háttérvilágított kezelőpanelje optimális láthatóságot biztosít a pontosabb adatbevitelhez az alacsonyan megvilágított helyiségekben is.

10”-os CRT monitor
A 10 colos non-interlaced CRT monitor magas kontrasztú nagyfelbontású képeket jelenít meg a kiemelkedő képrészletességgel és kényelmes képpel.

Két aktív fejcsatlakozó a fekete-fehér ultrahang készüléken

Két aktív fejcsatlakozó

A SonoAce X1 két aktív fejcsatlakozója lehetővé teszi a convex, lineáris és endocavitalis vizsgálófejek alkalmazását a felhasználói és páciens kényelem fokozása érdekében.

 

 

 

Optimális Termelékenység

Teljesértékű mérőcsomagok

A SONOACE X1 teljesértékű mérőcsomagokkal rendelkezik a szülészet/ nőgyógyászat, has, lágyrész, kardiológiai és urológiai ultrahang vizsgálatok számára. Kibővíti az Ön diagnosztikai lehetőségeit és tág klinikai tartományban javítja a páciensekkel való tevékenységét .

Gyors áttekintés

A SONOACE X1 adatkezelési rendszere által Ön gyorsan kikeresheti a beépített merevlemezen mentett képeket  azok kényelmes utólagos elemzéséhez és vizsgálatához

365-képes Cine memória

A 365-képes Cine memória mindig tárolja a vizsgálat során előállított utolsó 365-képet lehetővé téve a legjobb kép kiválasztását a mentéshez.

USB csatlakozókA hordozható ultrahang USB csatlakozói

A SonoAce X1 készülék USB csatlakozói segítségével egyszerűen archiválhatja vagy füzheti hozzá a külső tárolóeszközön található páciens adataihoz az elkészített képeket egy USB memóriakártya segítségével.

Gyors indítás

A SONOACE X1 teljesen üzemkész néhány másodperc alatt, minimalizálva ezzel az Ön és a páciensei várakozási idejét.

Hordozható ultrahang készülék - fekete/ fehérFekete-fehér hordozható ultrahang készülék

Hasi ultrahang kép - fekete-fehér hordozható ultrahang

Hasi ultrahang kép - fekete-fehér hordozható ultrahang

Hasi ultrahang kép - fekete-fehér hordozható ultrahangLineáris vizsgálófej a fekete-fehér hordozható ultrahanghozLineáris vizsgálófej a fekete-fehér hordozható ultrahanghoz

Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat képe a hordozható ultrahanggal

 Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite