Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoAce R7

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

SonoAce R7 - kecses és ultra kompakt ultrahang készülék

kiemelkedő teljesítményjellemzőkkel.

Kecses és ultra kompakt 3D / 4D ultrahang készülék - SonoAce R7

SonoAce R7 színes doppleres 3D / 4D ultrahang készülék.

SonoAce R7 ultrahang készülék 3DXI képalkotással

A SonoAce R7 innovatív, ergonomikus és ultra kompakt kivitelének köszönhetően megnő a páciens áteresztő képesség, az egyszerű kezelőfelület és a Medison kiváló 2D képminősége valamint a 19"-os képernyőméret együttesen járul hozzá a gyors és biztos diagnózis eléréséhez. Emellett a SonoAce R7 nagy érzékenységű pulzus- (PW), folyamatos hullámú (CW) és color (színes) Doppler, valamint a legkorszerűbb 3D/4D alkalmazásokat biztosítja az Ön számára.

A készülék számos ergonómiai jellemzővel rendelkezik A kezelőpult magassága változtatható a felhasználó kívánsága szerint, egyszerű kezelőgomb elrendezés, testre szabható menük. A készülék könnyed, amely lehetővé teszi gyors mozgatását.
Pajzsmirigy göb DPDI power Doppler képeKöldökzsinór zoomolt triplex Doppler képeMagzati gerincoszlop 3D Cine képeTovábbi képek és ultrahang esetképek megjelenítése.

Azok a 4D ultrahang rendelők, ahol SonoAce R7 típusú ultrahang készülékkel dolgoznak.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite