Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoAce PICO

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

Medison SonoAce PICO
hordozható Color / Power / Pulzus Doppler ultrahang-diagnosztikai készülék

SonoAce PICO hordozható ultrahang készülék

 

A megfelelő válasz az Ön szakmai elvárásaira

A hordozható ultrahang berendezések rendszerint célkészülékek. A SonoAce PICO az első hordozható rendszer, mely hagyományt teremt igazi multispeciális képalkotó teljesítményével. Az innovatív technológiák mellett, mint pl. a szabadkézi 3D képalkotás, vagy a háromfrekvenciás szélessávú fejek, melyek a sokoldalú alkalmazás igényeit szolgálják, a SonoAce PICO trapezoid képalkotása révén kis szervek vizsgálatánál szélesebb látómezőt nyújt, micro-convex vizsgálófeje és a cardio szoftver csomag segítségével kardiológiai
diagnosztikai feladatok ellátását is lehetővé teszi.


SonoAce PICO hordozható ultrahang készülék

 

Kifinomult digitális technika kompakt kivitelben

A SonoAce PICO intelligens, digitális color ultrahang berendezés virtuálisan minden olyan képalkotó képességgel, mely a minõségi telepített rendszereket jellemzi, egyben hordozható és kezelõbarát . A megbízható Linux PC platformra épült SonoAce PICO all-digital beamformere és olyan fejlett diagnosztikai eszközök hosszú sora, mint a harmonikus képalkotás, color és power Doppler, szabadkézi 3D technika nyújtják kategóriájának legjobb képfelbontását.

- All-digital beamforming
- Cardio alkalmazás
- Color és power Doppler
- Freehand 3D imaging
- Harmonic imaging
- Trapezoid imaging
- Háromfrekvenciás fejek
- 256-képes cine memória

SonoAce PICO hordozható ultrahang készülék digitális képarchivációval

 

Integrált háttérrel szervezett munka

A SonoAce PICO nemcsak sokoldalú, de ugyanannyira hatékony segítõ eszköz napi munkájában. A felvételek megtekintését, analízisét, networking és archivációs feladatok kivitelezését teszi lehetõvé a SonoView™ Lite archivációs és kép menedzsment program, mely bármely DICOM 3.0- kompatibilis PACS rendszerrel kommunikál. A SonoView™ Pro opció pedig egy csatlakoztatott PC-n PACS jellegű munkaállomásként használható felvételek megtekintésére, analizálására, feladatok végzésére.
 SonoAce PICO hordozható Color / Power / Pulzus Doppler ultrahang készülék

Terjessze ki lehetőségeit

Végül, de nem utolsó sorban a SonoAce PICO ergonómikus kivitelben igényes ultrahang vizsgálatot tesz lehetõvé bárhol, ahol van a közelben hálózati csatlakozó. Az intuitív vezérlõfelület teljes klaviatúrából, nagy, háttér-megvilágított, az összes funkciót átfogó kezelõszervekbõl áll. Kihajtható, villódzásmentes nagyfelbontású LCD képernyõ, video kimenet videofelvétel készítéséhez, készülék kocsi fejtartókkal és más kiegészítökkel biztosítanak maximális kezelõi kényelmet.

A SonoAce PICO-hoz USB-bázisú tároló eszközök, printerek és más perifériák széles választéka csatlakoztatható, ezzel is lehetõvé téve a minél sokoldalúbb diagnosztikai használatot.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite