Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoAce 9900

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

A világ első multibeam 3D készüléke

Medison SonoAce 9900 3D, 4D ultrahang készülék

A valódi multispecialitás A SonoAce 9900 teljeskörű alkalmazást, kristálytiszta, nagy frissítési sebességű fekete-fehér és color képalkotást, mindent felölelő 3D/4D ultrahang technológiát, más szóval az ultrahang-diagnosztika jövőjét kínálja Önnek.

 

 
Fejlett 2D és Color képalkotás

A SonoAce 9900 kivételes képminőségét, megnövelt color Doppler teljesítményét, nagy color érzékenységét, az összes fej „flash” műtermékeinek minimalizálását és a finom pixeles képfelbontást – többek között - az újonnan kifejlesztett FINE™ Filter technológiának (real-time kontúrkiemelés és képátlagolás), az OSIO™ (Organ Specified Image Optimization) képoptimalizáló szoftvernek (minimális képállítási igénybevétel mellett nagy páciens áteresztõ képesség) és legújabb generációs digitális beamformerének köszönheti.Alkalmazott technológiák:

- Tissue és Pulzus Inverziós Harmonic Imaging
- Multi-beam jelfeldolgozás
- OSIO™ Automatikus Képoptimalizálás
- CAFE™ Plus műtermékszűrő
- Trapezoid linear imaging
- FINE™ képszűrő

Automatikus leképezésû 3D, Live 3D™ (4D) ultrahang technika

Medison SonoAce 9900 3D, 4D ultrahang készülék technikájaA kétdimenziós fejekkel kivitelezhető ún. „Szabadkézi 3D leképezés” nagy felhasználói kézügyességet igényel és – bár használatával készíthetők plasztikus rekonstruált képek – az így nyert volumen adatok diagnosztikai célra nem alkalmasak. A Medison high tech automatikus leképezésű volumen vizsgáló feje preciziós 3D és Live 3D (4D) felvételek készítését teszi lehetõvé, melyek a SonoView™ II képmenedzsment program post-processing eljárásaival tovább finomíthatóak, analizálhatóak és archiválhatóak.

 

Live 3DMedison SonoAce 9900 3D, 4D ultrahang készülék, Szülészet

 

A Live 3D üzemmód aktiválásával a mozgó magzat filmszerűen ábrázolható, ez növeli az anya-magzat kötődést és feltárja az esetleges fejlődési rendellenességeket.

 

 3D multi-planáris analízis

Medison SonoAce 9900 3D, 4D ultrahang készülék, Szülészet, Nőgyógyászat 

A többsíkú megjelenítés 2D eljárással nem vizsgálható metszetek készítésére alkalmazható pl. a szülészet-nőgyógyászatban a méh átfogó vizsgálatánál, a Down szindróma diagnózisánál nyaki bőrredő precíz vastagságmérése révén.

 

 

 VOCAL

Medison SonoAce 9900 3D, 4D ultrahang készülék, Vocal

A VOCAL™ programmal egy szerv vagy képlet automatikus térfogatmérése, a térfogat változásainak követése végezhető, a hozzá kapcsolódó "Shell imaging" funkció egy terület vaszkularizációjának fokát határozza meg.


 

3D kép optimalizálás

1. Felületi rekonstrukció (surface rendering)egy terület kontraszthatároknál (pl. májfelszín - ascites, magzati arc - magzatvíz) echogenitási küszöbérték állítási lehetõségével történõ plasztikus megjelenítésére

2. Transparens mód hyper- vagy hypoechogén struktúrák holografikus megjelenítésére

A. Maximum mód: Hyperechogén struktúra, pl. csontszövet
B. Minimum mód: Hypoechogén struktúra, pl. erek, ciszták
C. X-ray mód: Az összes szürkeérték átlagolt megjelenítése szövettömböknél, mint pl. tumor és hasonló struktúrák

3. MagiCut: Nem kívánt szövetrészek elektronikus levágása a 3D képről

Kardiológiai specialitások

A SonoAce 9900 olyan kardiológiai specialitásokat kínál, mint a Pulzus Inverziós és Kontraszt Anyagos Harmonikus Képalkotás, teljeskörűen integrált "on board" Digitális Stress Echo, motoros vezérlésű Multiplan Transoesophageal vizsgálófej és EKG Triggerelt Üzemmód. Mindezt természetesen Color/Power, PW, szimultán duplex és triplex, valamint steered CW Dopplerrel és átfogó M-módú kardiológiai biometriás mérőprogram csomaggal.

Azok a 4D ultrahang rendelők, ahol SonoAce 9900 típusú ultrahang készülékkel dolgoznak.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite