Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoAce 8000SE

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

SonoAce 8000 SE középkategóriájú color/ power/ pulzus Doppler ultrahang-diagnosztikai készülék

 

SonoAce 8000SE Color/Power Doppler ultrahang készülékBemutatjuk a SONOACE család legújabb tagját (SE = Special Edition)

A SONOACE 8000 SE minden alkalmazási területén a kivételes teljesítmény és a költséghatékony befektetés optimális kombinációját nyújtja.

Egy intelligens választás

A SONOACE 8000 SE megtervezésében a fő szempont az volt, hogy a diagnosztikus alkalmazások teljes körében kivételes képalkotó teljesítényt nyújtson felhasználójának.
Innovatív technológiák egész sora gondoskodik arról, hogy a SONOACE 8000 SE a sikeres döntés szinonímája lehessen.

Ergonómia és Design egy testbenSonoAce 8000SE Color/Power Doppler ultrahang készülék

A SONOACE 8000 SE kezelőszervei magukban egyesítik az ergonómia és a design előnyeit, a gyors működtetést és a kényelmes használatot. Az ergonómia az archiválás területein is jól tetten érhető, biztosítva a munka maximális hatékonyságát.

Szervezett és integrált

A SONOACE 8000 SE SonoView Lite archivációs megoldása a képvisszanézeti és tárolási feladatok teljes spektrumát kínálja. A képtovábbítási ill. kepmenedzsment alkalmazások DICOM 3.0 és PACS rendszerekhez való csatolás révén integrált hálózati formába szervezhetők.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite