Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoAce 600

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

SonoAce 600

– minőségi diagnózis elérhető áron

SonoAce 600 hordozható ultrahang készülék

Számos hordozható convex ultrahang készülék kapható a piacon, mégis kevésről mondható el, hogy méltányos áron minőségi diagnosztikát tesz lehetővé. A SonoAce 600 valóban kiváló képminőséget nyújt elérhető áron, nem véletlenül kategóriájának legkeresettebb készüléke a világon. Legyen szó ambulanciáról, magánrendelőről, sürgősségi ellátásról, vagy szülőszobáról, a SonoAce 600 gyors beüzemeléssel hatékonyan használható szűkös helyviszonyok mellett is.

A kiváló képminőség titka

Különleges technológiák, mint pl. az "ULA" (Uniform Ladder Algorithm) szolgáltatják a SonoAce 600 meglepő képminőségét. Az "ULA" csökkenti a digitális műtermékek, lokalizálási és rekonstrukciós hibák számát, míg a dinamikus apertúra és a képszintetizálási eljárások révén garantált a minőségi diagnózis.

A 64 képes Cine memória és a 30 képes “Image Bank” átmeneti (kikapcsolásig tároló) kézimemóra a SonoAce 600 különleges szolgáltatásai. A készülékhez széles választékban kaphatók multifrekvenciás convex, lineáris és endovaginális vizsgálófejek.

Elsőrangú megbízhatóság és ergonómia

A SonoAce 600 ún. compact ASIC (Application Specific Integrated Circuit) chipek segítségével kis méret és súly mellett is nagy funkcionalitást szolgáltat. A lehajtható billentyűzet és az integrált érintőpanel vezérlés kényelmes használatot biztosít.

 

- SonoAce 600– minőségi diagnózis elérhető áron

256 szürkeárnyalat, convex, microconvex, linear, endocavital fejek széles választéka, 4 pontos fókusz, 7"-s monitor, 512x512x8 digital scan converter, 3 frekvencia/fej, 64 képes CINE, B,B/B,B/M,M mód, 2x-es nagyítás 4 fokozatban, linear zoom, Szül./Cardio biometriás táblák, ASIC Chip technológia, touch-pad kezelés,10 kg, áramfelvétel: 2A. (230VAC) Opciók: Lithium Ion akku (2 óra üzem), készülék kocsiRégi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite