Akciók, hírek


Samsung terjeszkedés az egészségügyben

Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

Samsung Medison - terjeszkedés az egészségügyben

A Samsung minden eddiginél nagyobb ambícióval terjeszkedik az egészségügyi szektorban,

a közelmúltban olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint ennek ellenkezője, a Samsung orvosi piacról való kivonulása lenne napirenden. A Samsung ezeket az állításokat hivatalos levélben utasítja vissza, amelyet az oldal alján tudnak letölteni.

A levél magyar fordítását pedig itt olvashatják:

A Samsung Orvosi Eszköz Üzletága ügyfelei és vásárlói részére

 

Küldő: Soo-in Cho, Elnök
Tárgy: A Samsung továbbra is elkötelezett az orvosi eszközök piaca iránt

Egy, a médiában megjelent hír, miszerint a Samsung kivonulna az egészségügyi piacról, hamis és félrevezető. A Samsung ezzel ellentétben arra törekszik, hogy pozícióját az egészségügyi üzletágban minden tekintetben megszilárdítsa.

Vásárlóink megtapasztalhatták, hogy a Samsung nagyobb terjedelemben, kibő-vült radiológiai termék portfolióval vesz részt a RSNA 2014 rendezvényen és 2015-ben is tanúi lehetnek a Samsung vevőkkel és partnerekkel folytatott még aktívabb kommunikációjának.

A Samsung világszerte továbbra is innovatív orvosi berendezésekkel és egészségügyi megoldásokkal áll a vásárlók rendelkezésére.

Tisztelettel:

 

Elnök

Egészségügyi & Orvosi Eszköz Üzletág

Samsung Electronics Co., Ltd.


Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite