Samsung Medison (SA, SonoAce, Accuvix) ultrahang készülékek


SonoAce 6000II (128B/W)

Ennek az ultrahang-diagnosztikai készüléktípusnak megszűnt a gyártása.
Új modeljeink megtekintéséhez látogassa meg a Sonarmed Kft., a Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek hivatalos magyarországi képviseletének új honlapját!
Samsung Medison ultrahang készülékek: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 2D, 3D, 4D, 5D ultrahangokig. A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.

A termék ismertetője

SonoAce 6000II (128B/W)

A minőség mércéje

Feltettük a mércét

A Medison büszkén mutatja be a fekete-fehér ultrahang-diagnosztikai berendezések evolúciójának legújabb csúcspontját, a 128B/W készüléket. Egyedülálló 128 csatornás digitális beamformerével, alapfelszereltségben foglalt harmonic imaging funkciójával pillanatok töredéke alatt kristálytiszta képet nyújt, ezzel garantálva az igényes diagnosztikát felhasználójának.

SonoAce 6000II (128BW) fekete-fehér ultrahang-diagnosztikai készülék

 

Digitális 128 csatorna

Ezt a technológiai követelményt csak high-end készülékek teljesítik, alkalmazásával a felbontás nagymértékben növelhető. A 128B/W bármely mélységi megközelítésbõl kivételes képminõséget ad.

 

 

OHITM

A 128B/W state-of-the-art Optimalizált Harmonic ImagingTM technológiája a középtartományban nagy térbeli és kontrasztfelbontást, de a legnehezebben vizsgálható betegek esetében is finoman részletezett, pontos diagnosztikát tesz lehetővé. Az OHITM mind a kimenő, mind a beérkezőjelek fáziseltéréseit kiküszöböli.

SonoAce 6000II (128B/W) fekete-fehér készülék Freehand 3D módban 
Freehand 3DTM (Szabadkézi 3D)

A 128B/W 2D fejek alkalmazásával struk-túrák, felületek plasztikus térbeli megjelenítése érhető el.Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite