Crystal Vue


Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!


Crystal Vue - a hónap ultrahang képe

Crystal Vue - a hónap ultrahang képe - 10 hetes ikrek

A Crystal Vue egy fejlett 3D térbeli képalkotási technológia. Segítségével a felhasználók részletes információhoz juthatnak a magzat vagy a méh belső és külső szerkezetéről, és könnyen különbséget tehetnek a lágy szövetek és a csontok között. A kiegészítő morfológiai információknak köszönhetően a felhasználók jobban megismerhetik a betegek és a magzatok állapotát.

Crystal Vue - a hónap ultrahang képe

A „Crystal Vue” nevű legújabb képalkotó technológiát címlapon mutatta be az Ultrasound in Obstetrics & Gynecology (UOG), a szülészet és nőgyógyászat területére szakosodott elismert tudományos folyóirat, az International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG) hivatalos lapja.

Az UOG márciusi kiadása egy klinikai esettanulmányt közöl Dr. Christoph Lees-től, a londoni Imperial College Orvosi Tanszékének Sebészeti és Rákkutatási Osztályának professzorától. A Samsung kiemelt minőségű WS80A ultrahangos diagnosztikai rendszerével Lees professzor két prenatális képalkotási esetet mutat be a Crystal Vue technológia felhasználásával. Ezek közül az egyik, bordákat és csigolyákat ábrázoló képet a folyóirat egyben a hónap képének is választotta.

Crystal Vue - a hónap ultrahang képe

„Az elmúlt hónapok során főként a csontokat és a lágy szöveteket érintő képalkotás terén szereztünk tapasztalatot a Crystal Vue-val. Ennek fényében úgy gondoljuk, hogy ez a technológia merőben új lehetőségeket nyit a prenatális képalkotásban, különösen a csontvázrendszer, az arc és az agy képének létrehozásában” – állapította meg tanulmányában Lees professzor. – „Rendkívül részletes képeket tudtunk készíteni, amelyeken jól kivehető a bordák körvonala, ennek köszönhetően pontosan megvizsgálhatjuk a csontok mineralizációját.”

A Crystal Vue-t először a Kanadában tartott 25. Ultrahangos Szülészeti és Nőgyógyászati Világkongresszuson a WS80A diagnosztikai berendezés legújabb képalkotó funkciójaként mutatták be 2015 októberében. A WS80A a Crystal Vue technológiával jelenleg már világszerte elérhető.

„Örömünkre szolgál, hogy egy vezető tudományos folyóirat olyan új diagnosztikai képalkotási módszerként mutatta be a Samsung legújabb technológiáját, amely megbízhatóbb klinikai értékelést tesz lehetővé a nőgyógyászatban” – mondta Dongsoo Jun, a Samsung Electronics Health & Medical Equipment üzletágának elnöke és a Samsung Medison ügyvezető igazgatója. „A Samsung modern kijelző- és szoftvertechnológiája segítségével folytatjuk a diagnózisok megbízhatóságát növelő, valamint a nők és a magzatok egészségét támogató új funkciók fejlesztését.”

Az UOG-ben közölt esettanulmány a következő weboldalon érhető el: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/uog.15800/full.

Bővebb információ a Crystal Vue technológiáról és a WS80A rendszerről: https://www.samsungmedison.com/micro/WS80A_with_Elite/main.jsp.

Forrás: https://www.samsung.com/hu/news/local/samsung-ultrasonic-diagnostic-imaging-system-made-the-image-of-the-month

A Crytal View technikával készült ultrahang felvétel:


A tulajdonsággal rendelkező ultrahang készülékeink:

(a lista már nem teljes, mivel ez a honlap már nem tartalmazza a 2019 óta megjelent legújabb készülékeinket)

Régi honlap - elavult információk

Ön most a Sonarmed Kft. régi honlapját nézegeti, ezért elképzelhető, hogy az oldal elavult információkat tartalmaz.

A legfrissebb információkért látogassa meg

új honlapunkat!

Új Samsung ultrahang készülékek

Új Samsung ultrahang készüléket keres?

Jó helyen jár!

Kattintson a logóra!

Samsung ultrahang készülékek minden orvosi területre

Samsung WS80A Elite